Back to All Events

DINNER STORIES

Privești Bucureștiul de la etajul 6, e vineri seară, orașul se trezește la viață, iar tu tocmai te-ai aventurat să-ți dai întâlnire cu oameni pe care nu îi cunoști. Pe 25 iulie organizăm o nouă ediție #dinnerstories. Aici poți să te bucuri de o cină ca acasă căci preparatele sunt gătite în aceeași zi, iar ingredientele cât de poate de simple.

Fără sofisticăreli, gătim pentru curioșii care vor să experimenteze partea colorată a vieții, însă n-au resursele necesare pentru a începe un stil de viață sănătos. Iar aici intervenim noi. Care noi? Eu și Veronica, my yogi friend and the food magician.

Serile de #homecooking, în apartamente găsite pe AirBnb și rezervate doar pentru o singură seară, sunt parte dintr-o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine, acasă în propria bucătărie.

Avem doar 15 locuri, așadar ar fi bine să nu cazi prea mult pe gânduri pentru că urmează a fi rezervate cât ai zice "pesto".

Te așteaptă o cină pregătită cu ingrediente fresh, cumpărate și gătite în aceeași zi, dar și o poveste pe care abia urmează să o descoperi: cea a preparatelor sănătoase. 🍓

Earlier Event: July 24
Clasa de meditatie
Later Event: July 26
Clasa de yoga