Vacanta Yoga in Ashramul Thapovanam, India

 
 
vacanta yoga in india

Vacanta yoga te ajuta sa iti incarci bateriile

Obiectivul vacantei de yoga este sa iti ofere o experienta unica care imbina tehnicile de dezvoltare mentala, fizica si spirituala cu activitati de relaxare si invatare despre o cultura diferita noua.

 
calatorie in india

Cum arata o zi din vacanta yoga in Ashram

In cadrul vacantei de yoga avem zile in care ne concentram pe transformarea noastra spirituala si zile in care iesim la shopping sau suntem turisti prin Kerala.

 
mancare indiana bucuresti

Despre bucataria indiana de care te vei bucura

Sunt sigura ca ai auzit multe lucruri despre experienta unei calatorii in India, toate din povestile turistilor prieteni sau din documentarele si filmele de la TV. Ei bine, eu iti spun ca experienta culinara in India este complet diferita cu noi.

 
destinatii de calatorie in india

Kanyakumari - o destinatie turistica superba

Kerala, supranumita de indieni “Tara lui Dumnezeu” este o locatie de vis cand vine vorba de o vacanta yoga.

 
calatorie initiatica in india

Sanctuarul de elefanti - curiozitate satisfacuta

Maiestria, grandoarea, frumusetea animalelor salbatice are intotdeauna un efect de intinerire mentala…dintr-o data, ne transformam iarasi in copii, admiram cu ochii mari ceea ce vedem si simtim un sentiment de recunostinta si umilinta in fata maretiei creatiei lui Dumnezeu.

 
vacanta yoga in india

Parcul National din Trivandrum

Cand vei veni in Trivandrum, vei observa ca duminica de duminica, familiile de indieni ies sa viziteze Kerala in lung si in lat, cu o mare predilectie pentru spatiile inverzite.

 
vacanta in india, calatorie initiatica in india

Despre bagajul pentru 2 saptamani de India

Daca te gandeai sa iti impachetezi toata casa si sa o strecori intr-o valiza supradimensionata, ei bine, sunt aici sa iti spun ca nu este necesar.