Filozofia despre nutritie

Modul in care ne hranim, ceea ce alegem sa mancam este influentat foarte putin de exterior. Ceea ce conteaza cu adevarat este atitudinea noastra fata de mancare.

Atitudinea noastra fata de mancare face parte din cine suntem noi la un nivel foarte profund.

Iar pentru a face o schimbare pe termen lung in modul in care mancam, trebuie sa activam schimbarea de la interior la exterior.

De aceea, pentru a ne atinge obiectivele la nivel alimentar, noi facem yoga si nutritie.

BENEFICII:

  1. La nivel spiritual: primesti energie pozitiva in minte, suflet si corp. Acest flux de energie actioneaza ca fundament al transformarii tale, ajutandu-te sa elimini comportamentele negative prin observare de sine si actiune potrivita la momentul potrivit.

  2. La nivel mental: primesti cunoasterea corecta despre cum functioneaza corpul tau, despre cum sa diferentiezi intre nevoi si pofte, obiceiuri sau mancat emotional.

  3. La nivel fizic: prin practica de posturi yoga si respiratie iti sustii corpul in procesul de detoxifiere, tonifiere si insanatosire.

 

Pentru a te sustine in procesul de transformare a obiceiurilor alimentare, ti-am pregatit mai multe tipuri de pachete de nutritie si yoga si nutritie.

 

coaching de nutritie 1 la 1

Pachetul contine 4 sedinte de nutritie in 4 saptamani: in prima sedinta stabilim obiectivele, facem meniul si trasam un nou set de obiceiuri sanatoase. In sedintele 2, 3 si 4 iti ofer suportul meu pentru a te ajuta sa reduci comportamentele negative si sa castigi cat mai multa cunoastere si incredere in tine ca sa reusesti sa iti transformi stilul de viata.

Uneltele necesare pentru succesul sesiunilor de coaching: un set de analize de sange pe care il verifica doctorul cu care lucrez, jurnal de alimentatie, retete rapide si gustoase testate de mine, deschidere si dorinta de transformare din partea ta.

 

program de yoga si nutritie 4 saptamani

Program complet de transformare mentala si fizica. Este format din 4 sedinte de coaching de nutritie si 8 sedinte de yoga. Numara beneficii la nivel spiritual deoarece creste nivelul de energie, la nivel mental deoarece detreseaza si elimina mancarul emotional si la nivel fizic prin tonifierea musculara si detoxifierea organelor interne.

Uneltele necesare: un set de analize de sange pe care il verifica doctorul cu care lucrez, jurnal de alimentatie, retete rapide si gustoase testate de mine, timp alocat pentru sedintele de yoga, deschidere si dorinta de transformare din partea ta.

 

Seminarii de nutritie

Sustinem seminarii de 1 ora cu teme de interes general: cum sa slabesti pe termen lung, modele de pachetele pentru pranz la job, surse naturale de unde iti lua ingrediente de buna calitate sau cum sa iti hranesti intreaga familie dintr-un cos de cumparaturi.

Urmareste sectiunea Calendar pentru urmatoarele seminarii.

Acest tip de seminarii pot fi sustinute si in cadrul companiei tale, pune-ne in contact cu HR-ul tau si ne ocupam noi de acolo.