Servicii de Nutritie

coach de nutritie, nutritionist, dietician

Despre Veronica, profesoara de yoga & tehnician nutritionist

 

"Fiecare dintre noi avem nevoie de o dieta personalizata, care sa fie compatibila cu stilul de viata, cu resursele pe care le avem, cu timpul pe care il putem dedica pentru a ne mentine sanatosi.

Nu exista o dieta unica care sa se potriveasca ca o manusa tuturor, exista insa instrumente pentru a construi acest stil de viata pentru fiecare dintre noi."

Specializarea mea este de Profesoara de Yoga in cadrul Sistemului Nirvana, un sistem de terapii holistice care integreaza cel mai inalt grad de cunoastere fizica, mentala si spirituala.

Am terminat Cursul de Tehnician Nutritonist in cadrul Scolii ABC Fitness, unde am invatat despre anatomia si fiziologia corpului uman, despre boli si cum pot fi tratate prin alimentatie.

Am terminat cursul de “Nutrition for Everyday Living” sustinut in cadrul College of Naturopathic Medicine din Londra, curs care mi-a deschis apetitul de a impartasi un stil de viata sanatos cu cei care isi doresc asta.

Cred cu putere in preventia bolilor prin adoptarea unui stil de viata moderat, unde acentul cade pe bucuria fata a manca, de a pregati alimentele si de a le servi alaturi de cei dragi.

Nu cred in diete rapide, in diete dure si restrictive, cred ca ele pot crea dezechilibre severe la nivel fizic si mental, de aceea serviciile pe care le ofer ca Health Coach au de-a face cu incorporarea unei atitudini pozitive fata de mancare.

Serviciile de nutritie pot veni separat sau impreuna cu practica de yoga, insa pentru beneficii pe termen lung, recomand practicarea celor doua impreuna.

Servicii:

 1. Coaching de nutritie individual - pachet de 4 sedinte consecutive.
 2. Seminarii de nutritie axate pe teme de interes general.
 3. Ateliere de Gatit
 4. Programe de nutritie pentru corporate: seminarii, ateliere si coaching de nutritie.
 5. Consultanta si analiza nutritionala pentru restaurante si cafenele.

1. Coaching de nutritie one-to-one

Facem o analiza a stilului de viata, a sanatatii per total, a modului in care iti iei nutrientii din mancare si cum iti organizezi mesele.

Vom personaliza dieta punand acentul pe motivele pentru care este necesar sa schimbi anumite comportamente si vom dezvolta impreuna un plan pe termen lung care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

Sugestiile vor fi facute atat pe domeniul de nutritie cat si recomandari catre terapiile de yoga care pot rezolva permanent problemele care provoaca stresul si obiceiurile alimentare negative.


2. Seminarii de nutritie axate pe teme de interes general

Acest tip de seminarii te invata despre:

 1. Impactul unui nivel de energie scazut asupra modului in care alegem alimentele.
 2. Cum te ingrasi si cum slabesti?
 3. Cum hranesti intreaga familie din acelasi cos de cumparaturi?
 4.  Cum te ajuta practica de yoga sa iti atingi obiectivele mai usor?
 5. Legatura dintre minte, corp, suflet si obiceiurile alimentare.
 6. Cum sa ramai sanatos in pauza de pranz de la job.

Seminariile se tin lunar fie la Studio Nirvana fie in locatii partenere.

Pentru mai multe detalii despre urmatorul Seminar poti da like la pagina de facebook Nirvana Yoga Romania sau ne poti scrie pe yogi@nirvanayoga.ro


3. Ateliere de Gatit

Atelierele noastre de gatit combina 2 aspecte foarte importante:

 • Oferirea de cunoastere despre cum functioneaza corpul si mintea, despre nutrienti, despre necesarul caloric si despre uneltele necesare pentru o alimentatie echilibrata

si

 • Retete delicioase cu ingrediente proaspete si usor de pregatit.

Atelierele de gatit sunt o modalitate excelenta de a implementa schimbari in stilul de alimentatie.

Pot fi urmate de cateva sedinte de coaching one-to-one pentru a aprofunda conceptele invatate si a te ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse.

Atelierele au tematici diferite: bucatarie italieneasca, meditaraneeana, libaneza, indiana, ateliere dedicate dulciurilor sanatoase si anumitor sarbatori precum Craciunul si Pastele.


4. Programe de nutritie pentru corporate: seminarii, ateliere de gatit si coaching one-to-one 

Printre beneficiile unei diete adecvate se numara:

 • Energia si vitalitatea unei persoane
 • Abilitatea ei de a se concentra si de a duce la bun sfarsit deadline-urile
 • Bunastarea fizica si mentala
 • O atitudine pozitiva 

De cele mai multe ori, mediul de la munca este incarcat de stres, tensiune si prea putin timp pentru mese echilibrate, mancate la orele potrivite.

Exista insa solutii pentru a echilibra un job plin de responsabilitati cu o alimentatie sanatoasa.

Noi la Nirvana Yoga te putem ajuta sa le implementezi in echipa ta.

Mici schimbari ale stilului de alimentatie pot rezulta in schimbari majore cand vine vorba de nivelul de energie, greutatea corporala si sanatatea pe termen lung.

Seminariile noastre de Coaching pe Nutritie sunt insotite de prezentari powerpoint si de mici surprize culinare, care sa sustina adoptarea conceptelor unei alimentatii sanatoase.

Daca vrei sa vorbim mai multe despre cum va poate ajuta un astfel de Seminar ca echipa, atunci contacteaza-ne la telefon 0733756897 (Veronica) sau email yogi@nirvanayoga.ro.


5. Consultanta si analiza nutritionala pentru restaurante si cafenele

Daca esti preocupat de integrarea unui stil de viata sanatos in retetele pe care le prepari pentru restaurantul tau, daca vrei sa faci meniuri specifice pentru evenimente sau o categorie de clienti aparte, atunci ma poti contacta sa discutam optiunile potrivite pentru tine si afacerea ta.

Telefon 0733756897 (Veronica) sau email yogi@nirvanayoga.ro