Servicii de Nutritie

coach de nutritie, nutritionist, dietician

Coaching de nutritie one-on-one

Fiecare dintre noi avem nevoie de o dieta personalizata, care sa fie compatibila cu stilul de viata, cu resursele pe care le avem, cu timpul pe care il putem dedica pentru a ne mentine sanatosi.

Nu exista o dieta unica care sa se potriveasca ca o manusa tuturor, insa exista instrumente pentru a construi acest stil de viata pentru fiecare dintre noi.

Specializarea mea este de Profesoara de Yoga in cadrul Sistemului Nirvana, un sistem de terapii holistice are integreaza cel mai inalt grad de cunoastere fizica, mentala si spirituala.

Am terminat Cursul de Tehnician Nutritonist in cadrul Scolii ABC Fitness, unde am invatat despre anatomia si fiziologia corpului uman, despre boli si cum pot fi tratate prin alimentatie.

Am terminat cursul de “Nutrition for Everyday Living” sustinut in cadrul College of Naturopathic Medicine din Londra, curs care mi-a deschis apetitul de a impartasi un stil de viata sanatos cu cei care isi doresc asta.

Cred cu putere in preventia bolilor prin adoptarea unui stil de viata moderat, unde acentul cade pe bucuria fata a manca, de a pregati alimentele si de a le servi alaturi de cei dragi.

Nu cred in diete rapide, in diete dure si restrictive, cred ca ele pot crea dezechilibre severe la nivel fizic si mental, de aceea serviciile pe care le ofer ca Health Coach au de-a face cu incorporarea unei atitudini pozitive fata de mancare.

Serviciile de nutritie pot veni separat sau impreuna cu practica de yoga, insa pentru beneficii pe termen lung recomand practicarea celor doua impreuna.


Managementul stresului si anxietatii

Evaluam impreuna factorii de stres, obiceiurile alimentare, somnul si alte particularitati ale stilului tau de viata si modul in care au impact de-a lungul zilei. Accentual cade pe modul in care iti organizezi mesele, ora la care mananci si ce alimente mananci la fiecare masa. Sugestiile vor fi facute atat pe domeniul de nutritie cat si recomandari catre terapiile de yoga care pot rezolva permanent problemele care provoaca stresul.


Sanatate si wellness

Incepem prin a face o analiza a stilului de viata, a sanatatii per total si a modului in care iti iei nutrientii din mancare si cum iti organizezi mesele. Vom personaliza dieta punand acentul pe motivele pentru care este necesar sa schimbi anumite comportamente si vom dezvolta impreuna un plan pe termen lung care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

Resursele necesare pentru ca tu sa reusesti sunt oferite de mine, tu esti cel/cea care trebuie sa le puna in practica.


Diete personalizate pentru slabit

De cele mai multe ori ne ingrasam pentru ca nu stim ce sa mancam, cand sa mancam si in ce cantitate. Impreuna putem descoperi care sunt greselile pe care le faci si poti primi cunoasterea corecta in ceea ce priveste combinarea alimentelor pentru a potenta scaderea in greutate.

A gasi dieta optima este o activitate ‘hit and miss’, uneori poate dura mai mult timp, insa cu rabdare si perseverenta se poate intampla pentru oricine interesat sa slabeasca.


Coaching pentru Corporate Wellness

Sanatatea si nivelul de energie maxim pentru echipa ta este foarte important pentru a termina toate deadline-urile la timp.

Mici schimbari ale stilului de alimentatie pot rezulta in schimbari majore cand vorbim despre nivelul de energie, greutatea corporala si sanatatea pe termen lung.

Seminariile de Nutrition Coaching sunt insotite de prezentari powerpoint si de mici surprize culinare care sa sustina pozitiv adoptarea conceptelor din prezentare.

Ma poti contacta pentru o lista de subiecte de discutie sau poti propune tu subiectul care te intereseaza.

Daca ai un altfel de grup care ar putea beneficia de un seminar de coaching pe nutritie atunci ma poti contacta pentru a discuta despre o sesiune personalizata pentru grupul tau.


Ateliere si Tabere de Gatit

Cel mai usor mod de a invata un nou stil de viata este sa participi activ la un Atelier sau la o Tabara de Gatit.

Acestea se organizeaza ocazional, au tematici specifice, precum tipuri diferite de bucatarie international sau sunt axate pe o tema generala precum schimbarea stilului de viata, slabit, remodelare corporala etc.


Consultanta si analiza nutritionala pentru restaurante si cafenele

Daca esti preocupat de integrarea unui stil de viata sanatos in retetele pe care le prepari pentru restaurantul tau, sau daca vrei sa faci meniuri specifice pentru evenimente sau o categorie de clienti aparte, atunci ma poti contacta sa discutam optiunile benefice pentru tine si afacerea ta.