Terapia Areiki

O terapie excelenta pentru a te destresa si pentru a-ti creste nivelul de energie

vindecare cu energie bucuresti, areiki, reiki

Terapia este tratament cu energie universala si meditatie

Un corp si o minte sanatoasa depind de nivelul a doua tipuri de energii: Jeeva Shakti si Kriya Shakti, adica energia masculina si energia feminina. Daca ele sunt in echilibru ne simtim in pace, fericiti si sanatosi.

Conditia de baza ca aceste doua tipuri de energii sa fie in echilibru este ca energia de boala si energia negativa sa fie eliminate din corpul energetic. Stresul, grijile, tensiunile, furia, ego-ul si alte tipuri de negativitati, creeaza blocaje in canalele noastre de energie, astfel incat capacitatea de a primi si de a utiliza energia universala este redusa. Stilul de viata, obiceiurile alimentare, gandurile, actiunile au un impact semnificativ asupra nivelului nostru de energie.

Areiki este un sistem unic in lume, dezvoltat de Guru Madhavacharyan, fondatorul Sistemului Nirvana Yoga. Datorita faptului ca este un Guru complet, la nivel energetic este generator de energie universala. Guruji a oferit acest sistem de vindecare omenirii pentru a ajuta orice persoana sa se echilibreze la nivel fizic, mental si spiritual. Astfel, fiecare practicant de Areiki primeste aceasta energie pura si o foloseste pentru a elimina energia negativa interioara.

Despre metodologia cursului:

Cursul de Areiki dureaza trei zile. Fiecare sedinta are aproximativ 120 de minute (2 ore). In prima zi are loc partea de teorie si initierea. In a doua si a treia zi avem clase speciale de practica Areiki, unde se invata metodologia practicii.

In clasa de teorie inveti despre: ce este un sistem de vindecare, ce este meditatia, ce este mintea, cum se acumuleaza energia negativa, unde sunt blocajele energetice si cum se indeparteaza prin practica si importanta practicii zilnice de Areiki pentru minte, corp si suflet.

In clasele de practica inveti punctele esentiale unde trimiti aceasta energie cu ajutorul palmelor. Sunt 24 de puncte in total, reprezentate de intersectii de canale energetice, centri energetici si organe ale corpului fizic.

La sfarsitul cursului oferim suportul scris si audio pentru a putea sa practici acasa. Aceasta este cea mai importanta parte a practicii: continuitatea.

Costul cursului de 3 zile este de 350 RON.

Cui i se potriveste practica de Areiki?

Practica se potriveste tuturor persoanelor interesate de relaxare mentala, destresare, conectare cu sine, dar si celor care sunt interesati de aspectele subtile ale existentei lor si vor sa aiba experiente profunde de meditatie si transcendenta.

Beneficiile aduse de Practica de Areiki:

  • relaxezi mintea, iti reincarci bateriile, dormi mai bine noaptea

  • elimi blocajele din canalele de energie si te simti energic si conectat

  • inveti sa te observi, Areiki este si o meditatie convenabila

  • prin practica ajungi sa simti energia si modul in care calatoreste prin corpul energetic

  • constientizezi si te eliberezi de blocaje adanc inradacinate in suflet

  • se elimina celulele moarte si celulele bolnave si se reia diviziunea celulara sanatoasa.

vindecare prin energie

Initierea

Are loc in prima zi de curs. Impreuna cu partea teoretica dureaza 120 de minute.

Este momentul cand primesti binecuvantarea sa folosesti energia Maestrului. Prin initiere primesti un flux constant de energie universala in corp, minte si suflet pentru 48 de ore. Dupa aceasta, este necesara practica zilnica pentru a mentine nivelul energiei la un nivel optim.

vindecare alternativa a bolilor

Doar o minte sanatoasa poate avea un corp sanatos

Prin practica de Areiki mintea revine in momentul prezent si permite vindecarea completa a corpului.

Testimonialul Luminitei despre initierea si practica de Areiki:

Ceea ce am inceput sa construiesc de mai bine de doua luni prin practica de Areiki, ceea ce simt ca mi-a adus in viata, sunt posibilitatile de rezolvare ale problemelor mele de sanatate, prin primire de energie si constientizare. Acum pot sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, simt ca imi este mai usor si inteleg ca transformarea nu inseamna doar schimbare, ci inseamna expansiune, extindere. Boala sau sanatatea sunt rezultatele propriei naturi interioare si sunt efectele nu ale unui mediu, ale unui om, ale unei mancari, ale unui sistem, ci ale unei gandiri, ale unei mentalitati, ale unui comportament, ale unor decizii si ale unor actiuni proprii. Acestea sunt constientizarile pe care le-am avut datorita practicii de Areiki.
— Luminta