ABC YOGA

Untitled design.png

Participare:

O CLASA: 50ron

in general face parte din abonamentul de 5 si 8 sedinte

 

 

Rezerva un loc la o clasa de teorie.

 

Suna-ne ca sa te putem ghida si sa iti recomandam clasa de care ai nevoie.

Clase de teorie pe înțelesul tău

Clasele de ‘ABC Yoga’ au ca scop sa aduca lumina in intelegerea filozofiei pe care se bazeaza tehnicile de yoga din Sistemul Nirvana Yoga.

Incepem sa raspundem la intrebari precum:

  • Ce este sufletul?
  • Ce este constiinta?
  • Care sunt diferentele intre intelect si constiinta?
  • Ce sunt chakrele si ce inseamna ca sunt centrii ai mintii?
  • Ce este energia kundalini?
  • Care sunt principiile de viata pe care le putem urma pentru pozitivizarea actiunilor noastre?
  • Ce inseamna expansiunea spirituala, si care este diferenta intre aceasta si activarea creierului?

Ca sa putem intelege vindecarea datorata practicii asanelor, meditatiei, tehnicilor de respiratie, a practicilor kriya avem nevoie de o platforma teoretica care sa sustina intelectual ceea ce simtim pe covorase ca senzatii. Avem nevoie de explicatiile stiintifice si spirituale din spatele acestor practici de auto-cunoastere.

Procesele de expansiune spirituala din Sistemul Nirvana sunt diferite fata de ceea ce este prezentat in mod uzual ca fiind terapii holistice. Sistemul Nirvana este singurul sistem din lume la ora actuala care a revelat intreaga anatomie si functie fiziologica a corpului energetic si a corpului cauzal (sufletul).

Aceasta cunoastere este pusa in practica prin tehnicile yoghine care sunt recomandate individual, in functie de nevoia fiecarui participant. Toate praticile fizice si spirituale au un suport de cunoastere si intelepciune care este studiat in paralel cu acestea, pentru o dezvolatre individuala holistica care sa rezulte in transformare spirituala. 

Cunoasterea aceasta se bazeaza atat pe experienta cat si pe teorie. Transformarea spirituala individuala nu se poate face citind carti. Acestea ne spun doar ca exista un Dumnezeu si o cale catre el, insa nu ne ajuta pe fiecare in parte sa ajungem acolo. 

De aceea avem nevoie sa invatam dintr-un sistem complex, fondat de un Guru complet, care sustine toate procesele de transformare interioara cu practici, cu experiente spirituale si cu teorie.  

Suflet

Prana, chakre.

Minte

Culturi karmice.

Corp

Cele 5 elemente.