INTREBARI DES INTALNITE

De ce sa practic Nirvana Yoga?

Sistemul Nirvana Yoga este un sistem complet care sustine energetic, fizic si teoretic transformarea si expansiunea oricarei persoane interesate de dezvoltare personala.

In acelasi timp, este o practica accesibila si celor care doresc un corp sanatos si relaxare, fara sa fie preocupati intens si de partea de meditatie.

De ce am nevoie de un covoras specializat cand practic yoga?

Deoarece in momentul in care practicam yoga trebuie sa evitam contactul direct cu podeaua.

La ora noastra de yoga sunt oferite covoras de bambus si covorase de yoga de ps deasupra acestora, dar daca vreti sa il folositi pe cel personal, va rog sa il aduceti.

Daca nu pot ajunge la o clasa cand trebuie sa anunt?

Desigur, trebuie sa anuntati cat mai curand. Daca ne anuntati cu o zi inainte pana in ora 3pm, atunci va vom transfera clasa intr-o alta zi. Daca este mai tarziu de atat nu veti beneficia de o reprogramare pentru aceeasi clasa platita.

Pot sa mananc inainte de yoga?

Este foarte important sa practicam yoga pe stomacul gol. Ar trebui sa fie o pauza de 3-4 ore de la o masa bogata, fructe sau legume simple doar 1 ora pauza este suficient.

Este ok sa mancati la 30 de minute dupa terminarea sesiunii.

Ar trebui sa fac dus inainte sau dupa yoga?

putem sa facem dus fie inainte, fie dupa sesiunea de yoga, cu precizarea ca trebuie sa treaca 30 de minute inainte sau dupa.

Guruji recomanda dusul inainte de sedinta de yoga daca este posibil, curatirea corpului fizic are un efect benefic asupra practicii.

Cu ce sa ma imbrac pentru yoga?

Ar trebui sa va imbracati in haine lejere, din bumbac, deschise la culoare. Evitati rosul si negrul, aceste doua culori nu promoveaza vindecarea.

Recomandam pantalonii lejeri in defavoarea colantilor deoarece nu vom simti senzatiile din timpul practicii, ci vom simti senzatia de strans de la haine.

Pot sa port bijuterii in timpul yoga?

Este binevenit sa evitam contactul cu orice metal pentru durata sesiunii de yoga.

Trebuie sa va anunt daca sufar de boli sau indispozitii?

Da, va rog sa imi spuneti inainte de inceperea cursului daca suferiti de vreo boala fizica sau daca aveti afectiuni specifice care poate necesita alt tip de terapie initial.

Pot sa ma alatur sesiunii de yoga daca am intarziat?

Va rog sa ajungeti pe covoras cu 5-10 minute inainte de inceperea cursului, ca sa avem timp sa ne cunoastem, sau sa vorbim relaxat inainte de inceperea sedintei de yoga. Daca intarziati va puteti alatura clasei, dar incercati sa nu faceti un obicei din asta.

Ar trebui sa ma fortez pentru a atinge postura perfecta?

Perfectiunea posturilor in yoga poate fi atinsa doar prin practicarea sistematica si regulata. Flexibilitatea vine in relaxare, asa ca noi ne concentram pe a aduce mintea in interior si restul se intampla automat prin practica.  

Pot sa fac yoga daca sunt la menstruatie?

Este recomandat sa nu facem yoga cand suntem la menstruatie in primele 4 zile. Sunt multe procese care se petrec in corp in acea perioada iar noi in Sistemul Nirvana recomandam doar practicarea Areiki pentru cele 3 zile.

Cand nu ar trebui sa fac yoga?

Daca aveti febra sau diaree ar trebui sa evitati practica yoga.

Pot sa fac yoga dupa operatie?

Dupa operatie in general trebuie sa asteptam 6 luni. Daca ne contactati insa si vorbim in detaliu despre procedura, putem recomanda alte practici din sistem pana cand reusiti sa ajungeti la sesiunea de yoga standard.