Despre Sistemul Nirvana Yoga in India

INSTITUTUL NIRVANA YOGA

Institutul Nirvana Yoga este un Institut de Training Yoga recunoscut de Yoga Alliance.

INY este de asemenea un centru de studii yoghine avansate, care deserveste in impartasirea de educatie teoretica si practica in domeniul de Yoga si Terapie Yoga.

INY sustine cursuri de yoga de scurta si lunga durata care au curriculum diferite: managementul stresului, dezvoltare personala, cursuri potrivite pentru elevi si studenti, terapie de yoga pentru tratarea diferitelor boli, preventie si reabilitare.

NIRVANA YOGA- ARTA COMPLETA DE A TRAI

Nirvana yoga este un sistem filofozic complet si un stil de viata care ajuta la obtinerea perfectiunii la toate nivelurile de existenta umana.

Inseamna integrarea functionala la cel mai inalt nivel de dezvoltare spirituala, mentala si fizica ducand nu doar la bunastare fizica, dar la o bunastare completa a mintii, sufletului si trupului.

Maestrul Spiritual Sfintia Sa Madhavacharyan este fondatorul Nirvana Yoga.

Acest sistem este compus dintr-un spectru larg de practici yoghine pentru sanatate completa, pace si fericire.

Acest sistem urmeaza o cale unica in practica tehnicilor yoghine precum Asana, Pranayama, Meditatie, Kriya, Psihoterapie si Sisteme de Vindecare pentru a dezvolta rezistenta, flexibilitate, relaxare, concentrare si o constientizare de sine profunda care sa rezulte in transformare spirituala.

Toate aceste practici implica utilizarea Energiei Fortei Vietii care sustine un proces complet de vindecare la nivel fizic, mental si spiritual.

Suflet

Evolutie spirituala.

Minte

Stabila si pozitiva.

Corp

Puternic si flexibil.