Despre profesoara de yoga

Leya Swamini (Veronica)

Povestea mea incepe acum ceva ani in Londra unde am inceput sa practic yoga si sa invat despre ce inseamna o nutritie echilibrata in viata de zi cu zi.

Lucram multe ore pe zi, sase sau sapte zile pe saptamana, si abia asteptam sa ajung in mica mea bucatarie ca sa incerc retete noi si sanatoase.

Diminetile perfecte incepeau la 5:45 cu yoga acasa sau la studio-ul de yoga aflat in apropiere.

Pe masura ce se derulau saptamanile, descopeream treptat cat de fericita si libera ma simteam cand gateam si cand faceam yoga, si cat de deprimata si anxioasa deveneam cand trebuia sa ma duc la job.

asana, postura yoga, bucuresti, cluj

Asa ca am luat una dintre cele mai bune decizii si la sfarsitul lui 2013 m-am mutat in Abu Dhabi pentru cateva luni ca sa deschid un vegan lifestyle café pentru doua investitoare.

Business-ul nu a mers si asa pe 27 martie 2014 aterizam in Ashramul Thapovanam, la 28 de ani, fara job, fara pereche, fara economii, fara casa, doar cu o pisica care ma astepta in Abu Dhabi si bagaje in trei tari diferite.

Voiam sa studiez, sa invat ce inseamna sa fii profesoara de yoga.

Ceea ce m-a asteptat a fost mult peste asteptarile mele.

Intotdeauna mi-am dorit sa fiu investita 100% intr-un domeniu, sa imi gasesc radacinile si apoi sa cresc puternica in pofida a tot ceea ce se intampla.

Intalnirea cu Guruji si cu discipolii din ashram au fost un “turning point” in ceea ce cunosteam ca fiind viata mea.

Insecuritatile, ignoranta, frica, durerea, furia si lipsa de cunoastere au fost inlocuite treptat cu dragoste, armonie, pace, cunoastere de sine, determinare si curaj.

Mi-am gasit scopul in viata si am invatat uneltele cu care imi pot sculpta viitorul.

Un viitor asa cum il visez de mica: cu oameni buni care traiesc armonios, care se respecta, care isi vorbesc frumos si care lucreaza catre un scop comun.

Ajunsa in Romania, am inceput sa pun bazele Studioului Nirvana Yoga, primul Ashram Nirvana Yoga din Bucuresti.

yoga prenatal bucuresti

Caramizile inca se aseaza, procesul se desfasoara activ, insa ce am descoperit de cand am revenit in tara este ca suntem o comunitate.

Studentii mei sunt oameni minunati, deschisi, plini de initiativa si dornici sa inteleaga mai multe despre ce inseamna Nirvana Yoga.

Sunt fericita ca m-am intors inapoi in Romania, simt ca imi fac datoria fata de tara in care m-am nascut, tara fata de care nu m-am simtit niciodata atrasa cand eram mai tanara.

Simt ca imi fac datoria fata de parintii mei, fata de bunici, de prieteni si mai ales de studentii mei, acei oameni care vor sa invete cine sunt, de unde vin si unde se indreapta.

Va astept cu mare drag pe covorase la unul dintre cursurile pe care le tin saptamanal, si de ce nu, va astept in India la ashramul unde a inceput totul, acum 5 ani.

curs yoga bucuresti cluj