Terapia Areiki

vindecare cu energie bucuresti, areiki, reiki

Participare:

initiere si 2 sedinte de practica  350 ron

 

 

Suna-ne sa stabilim daca practica de Areiki e terapia potrivita pentru tine.

Tratament cu energia fortei vietii

Traiul sanatos si viata prospera depind de nivelul de Jeeva – Kriya Shakti (forta vietii si forta de actiune) din corpul nostru.

Doar daca cele doua forte lucreaza la unison simtim pace, fericire, prosperitate si sanatate.

Conditia de baza pentru ca acestea sa functioneze in armonie este purificarea sufletului pentru a reusi sa primeasca, sa transmita si sa distribuie cea mai pura forma de energie.

Stilul de viata, obiceiurile alimentare, gandurile, actiunile sunt intotdeauna influentate de culturile negative din vietile anterioare.

Acestea sunt motivele de baza care explica atractia unor persoane catre abuzul de substante, instincte criminale, violenta domestica, ganduri negative sau sinucigase.

Acestea la randul lor influenteaza si rezulta in actiuni care afecteaza mersul societatii.

Atata timp cat aceste karme exista in minte si in suflet, ele vor submina calitatile si vor rezulta in dereglari psiho-somatice.

Kalkareiki sau ‘Tratamentul Complet cu Forta Energiei Vietii’ este un sistem unic dezvoltat de Guru Madhavacharyan si Guru Pathni, nevasta si fondatoarea ‘Idealurilor de Reintregire’.

Guru atingand Nirvana si fiind intruparea energiei universale a fortei vietii, a oferit acest sistem omenirii pentru a transforma orice persoana (fizic, mental si spiritual) incat sa fie capabila sa primeasca aceasta energie pura, infaptuindu-se procesul de purificare in corpul tri-dimensional.

Cu puterea energiei fortei vietii se pot vindeca energia de boala, conturile karmice permitandu-i sufletului sa se elibereze si sa straluceasca cu toate atributele sale dumnezeiesti.

Beneficii

  • Energia fortei vietii primita este circulata, distribuita si impartita la fiecare celula, canal de energie si meridian din corp si suflet. La nivel molecular, corpul fizic se uneste cu corpul energetic.
  • Areiki trezeste senzatiile de perceptie la nivel maxim, rezultand intr-o auto-perceptie crescuta.
  • Ajuta la eliminarea celulelor moarte, purifica celule bolnave, si mentine numarul de celule adecvat pentru buna functionare a diferitelor organe. Celulele incep sa primeasca suficient oxigen pentru un metabolism sanatos, si ajuta la prevenirea degenerarii celulelor afectate de radicalii liberi.
  • Areiki intinereste terminatiile nervoase si stimuleaza celulele creierului. Influenteaza pozitiv memoria, inteligenta, personalitatea, increderea, vigilenta, gandirea abstracta si cresterea.
  • Ridica nivelul constiintei.
  • Ajuta la adoptarea unui comportament logic si la luarea deciziilor pertinente in cele mai grele momente, fara a cauza reactii de stres in corp, minte sau suflet.

Initierea

Initierea este un proces prin care Guru binecuvanteaza o persoana cu Forta Energiei Vietii. Este o initiere energetica pentru a sustine abilitatea unei persoane sa primeasca energie de vibratie inalta.

Yoghinii din ashram functioneaza ca mediatori ai lui Guru si dau aceasta binecuvantare de la apropiere sau de la distanta. Kalkareiki trebuie invatat cu un instructor.

Terapia este executata prin plasarea palmelor in diferite puncte de presiune intr-o secventa prestabilita.

Prin practica zilnica creste imunitatea si se vindeca si bolile care nu au fost manifestate inca in corpul fizic.

Doar o minte sanatoasa poate avea un corp sanatos.

O minte care nu traieste in prezent este bantuita de trecut si de viitor; rataceste in exterior si se ingrijoreaza in legatura cu diferite situatii.

Aceste rataciri pot fi percepute ca stres si rezulta in slabiciune mentala, nemultumire, comportamente antisociale, depresii, apatie, anxietate.

La randul lor acestea pot duce la scindarea sociala sau emotionala.

Prin Kalkareiki mintea revine la a trai in prezent si permite infaptuirea ‘mens sana in corpore sano’.

O parte din veniturile primite pentru Meditatia Kalkareiki sunt trimise in India la Ashramul Thapovanam.

Rezerva-ti covorasul la telefon 0733756897 sau email yogi@nirvanayoga.ro.

 

Meditatie.

Senzatii.

 

Prana.